Om Sigro

Sigro i Hovmantorp, Allt för Badrummet och mycket mer... nu en av Sveriges största butiker för Dig som vill renovera Badrummet

Våra lokaler i Hovmantorp har en yta på ca 4500 m2 med över 35 utställande leverantörer. E- handel och fysisk butik är helt integrerade och har därmed också samma prisnivå. De varumärken som finns på nätet är oftast även exponerade i vår fysiska butik.

Att handla med välkända varumärken är vår affärsidé, detta ger i sin tur dig som konsument ett tryggare val.

Sigro fyller snart 25 år och vår försäljning kommer att passera 50 miljoner.
Givetvis kommer vi att fira vårt 25-årsjubileum under 2017, och även att vi har funnits 18 år med ehandelsbutik.

Att från 15m2 på Öster i Växjö fått vara med och skapa vårt företag har varit en osannolik resa.
Givetvis har ett antal år inom vår bransch givit oss mängder av goda leverantörskontakter samt spännande kundrelationer och det är med dessa erfarenheter vi nu startar upp nästa resa.

Med en tydlig prissättning på över 40 000 artiklar använder fler och fler möjligheten att skapa sig en prisbild på sin förestående badrumsrenovering. Eftersom vi arbetar med enbart kända varumärken får du här en möjlighet att jämföra våra priser med andra aktörer på marknaden. 

Sigro Internet´s vision är att få representera leverantörer som ligger i framkant med både design och produktutveckling och kvalitet. Vi vill vara deras förlängda arm ut till dig som konsument. För att klara av detta uppdrag är det viktigt att vi är väl förtrogna med produktsortimenten. Genom vår extraordinära utställning kan vi införskaffa denna kunskap. Eftersom vi sett de flesta produkter i verkligheten har kundsupport lättare att besvara dina frågor på nätet.

Vår ambition är även att i framtiden investera för att ge dig bra information på nätet samt få möjligheten att se produkterna i verkligheten.
Genom mångårig erfarenhet är vi övertygade om att våra kunder även i framtiden kommer att efterfråga möjligheten till exponering och en väl utbyggd E-handel.

Vi älskar att arbeta konkurrensutsatt för det skapar effektiva företag och nöjda kunder.

Vi på Sigro tackar dig för ditt besök hos oss och hoppas du har funnit vad du sökte.

Jan-Erik Robèrt
VD

 
Kundtjänst
Om Sigro
Butik Hovmantorp
Mediaarkiv
Köpvillkor

Sigro.se är en del av Sigro-gruppen:

www.sigro.se
www.offertbutiken.se
www.blandarbutiken.se
Sigro i Hovmantorp

Följ oss på:

© Copyright
Sigro.se
2009-2015

All rights reserved
Öppettider
Hämtprodukter