Sigro.se använder cookies för statistik och för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Varukorg
0 | Totalt 0 kr
 
0 | Totalt 0 kr
 
www.sigro.se
Kundtjänst
Om Sigro
Butik Hovmantorp
Mediaarkiv
Köpvillkor
Produktsök Hitta varumärke Hitta badmöbel  
www.sigro.se
Kundtjänst
Om Sigro
Butik Hovmantorp
Mediaarkiv
Köpvillkor
Här är du nu:  Start /  Badmöbler
Här är du nu:  Start /  Badmöbler
Här är du nu:  Start /  Badmöbler

Badmöbler

Hos Sigro hittar du Sveriges bredaste sortiment av badrumsmöbler  från många av Nordens ledande, välkända leverantörer till mycket bra priser. Här finns något för alla smakriktningar; allt från stram, lyxig elegans i olika kombinationer för såväl små som stora badrum, till rustik lantlig stil, moderna designmöbler med alla tänkbara funktioner och finesser eller bara enkla ändamålsenliga billiga badrumsmöbler för din gästtoalett.
Vedum Zone - nu 20% rabatt!!
 
Möbeltyper
Möbeltyper Visa produkter

Macro Design
Macro Design Visa produkter

 

Kampanj pågår! - Macro dusch & badmöbler -20%

Macro Design som tidigare endast tillverkat duschar tar nu steget mot att bli en komplett badrumsleverantör. De lanserar nu en mängd spännande och nyskapande produkter för badrummet.

 

Välkommen in i vår utställning i Hovmantorp där vi visar upp Macro Design nya möbel och duschsortiment 2018!

Dansani
Dansani Visa produkter

Dansk design och livskvalitet i badrummet. 

 

DANSANI Zaro - Skäm bort dig med design i särklass. Funktionell formgivning och innovativt materialval, som skapar små mirakel i vardagen.

DANSANI LUNA -  Skapa ditt personliga mästerverk med ett brett urval av tvättställ, skåp i många varianter, spegellösningar och fina tillbehör.

DANSANI MIDO - Tänk stort i alla storlekar och utnyttja platsen även i små badrum med porslinstvättställ med både stor bassäng och gott om plats för avställning.

 

Dansani möbelveckor - nu 20% rabatt!!

Hafa
Hafa Visa produkter

Duravit
Duravit Visa produkter

EN MIX AV FUNKTIONALITET, KVALITET OCH KOMFORT.

 

Familjens badrum måste tillgodose såväl unga som gamla. Det är det enda rummet i huset där små barn kan ha vattenkrig, för att senare som ungdomar, skapa kaos på morgonen. Detta betyder att möblerna i badrummet måste vara mycket robusta, hållbara och funktionella. Samtidigt så ser föräldrarna badrummet som ett ställe för avkoppling och komfort. En balansakt som Duravit klarar av perfekt 

Björbo
Björbo Visa produkter

Njutningsrum, avslappningsrum, pausrum – kärt barn har många namn. På senare tid har badrummet blivit ett av de viktigaste rummen i hemmet och samtidigt det mest personliga av alla.

Nu kampanj -20% på Björbo serie Valhall, Mejda, Saga, Capella, Carl Larsson
Ballingslöv
Ballingslöv Visa produkter

Vardagsglädje är olika saker för olika människor. Det finns lika många varianter som det finns individer. Gemensamt för dessa vardagliga stunder av välbefinnande är att de ofta inträffar i hemmet.

 

Vardagsglädje är Ballingslövs löfte till alla kunder. När någon köper en produkt eller lösning från Ballingslöv ska detta alltid ingå i köpet. 

Just nu kampanj - alla Ballingslöv badrumsmöbler -20%
Ido
Ido Visa produkter

 

Ido badmöbler just nu -20% rabatt!

Ido badrumsmöbler finns i sex olika stilar av hög kvalitet.

Det gör det lätt att välja möbler som passar din egen smak.

Vedum
Vedum Visa produkter


I vår utställning i Hovmantorp hittar ett bra urval Vedum sortiment - välkommen in!

 

20% rabatt på hela Vedum FREE möbelserie!

 

Noro
Noro Visa produkter

Svedbergs
Svedbergs Visa produkter

På Sigro.se hittar du Svedbergs kompletta sortiment i ebutiken!

 

Väljer du ett Svedbergs badrum behöver du inte stressa runt och leta efter produkter till ditt badrum hos olika leverantörer. Svedbergs badrum har en enkel filosofi, en leverantör för hela badrummet. 

I Sigros E-shop, med ett brett utbud från Svedbergs badrum, kan du enkelt och bekvämt i lugn och ro framför datorn surfa runt och jämföra de olika produkterna, för att hitta den badrumsinredning som passar dina behov allra bäst.

Ifö
Ifö Visa produkter

Ifös hantverk började med porslin för snart hundra år sedan. mycket har hänt sedan dess och tillverkningsprocessen är idag en av världens mest moderna. Fabriken ligger dock kvar i Bromölla och hantverket består; till exempel granskas våra porslinsprodukter fortfarande för hand. ett badrum från Ifö ger därför hållbar design i skandinavisk tradition: allt hör samman. allt har en tanke. det har gjort oss till ledande leverantör av produkter för hela badrummet. höga krav ger hög kvalitet – och ett tryggt val över tid.

 

Ifö badmöbler just nu -25% rabatt

Miller
Miller Visa produkter

I fem generationer har familjeföretaget Miller levererat, beslag och tillbehör av högsta kvalitet och sedan 1975 även badrumsmöbler.

 

Just nu kampanjpriser på Miller badrumsmöbler!

Westerbergs
Westerbergs Visa produkter

Vardagslivet ställer höga krav på badrummet. Det ska vara säkert, praktiskt och trevligt. Ett rum för alla sinnen som du möblerar precis som hemmets övriga rum. Ett rum att trivas i, som förenar funktion med sinnlighet.
Gustavsberg
Gustavsberg Visa produkter

Ett badrum tenderar ofta att bli belamrat av allehanda saker. Handdukar, schampoflaskor, hårborstar, morgonrock, smink, toalettpapper, tandkrämstuber, mediciner – allt ska samsas på en begränsad yta. Ett effektivt sätt att motverka kaoset är att se till att man har ordentligt med förvaringsutrymmen.

Gustavsbergs badrumsmöbler erbjuder dig en flexibel och funktionell förvaring, presenterat med finess.

Planet bath
Planet bath Visa produkter

Inspiration / Miljöförslag
Inspiration / Miljöförslag Visa produkter

 
 

Sigro.se är en del av Sigro-gruppen:

www.sigro.se
www.offertbutiken.se
www.blandarbutiken.se
Sigro i Hovmantorp
 
Följ oss på:
© Copyright Sigro.se 2009-2015  All rights reserved
 
 

Sigro.se är en del av Sigro-gruppen:

www.sigro.se
www.offertbutiken.se
www.blandarbutiken.se
Sigro i Hovmantorp
 
Följ oss på:
© Copyright Sigro.se 2009-2015  
All rights reserved